Praktische informatie
-> Hoe kunt u zich aanmelden?
-> Wat kost het?
-> Contactgegevens
-> Waar vindt u de praktijk?Werkwijze
-> Hoe ziet de hulpverlening er uit?
-> Wat is mijn aanbod?
-
> Mijn ouders zijn gescheiden.
    Wie helpt mij?

-> Mijn kind pubert! Wat nu?

Contextuele hulpverlening
-> Waar komt het vandaan?
-> Wat is het doel?
-> Voor welke vragen?
-> Voorbeelden


Home
-> Links
concept & layout @ A. Boven

Wie ben ik?
-> Even voorstellen
-> Mijn ervaring
    (Mijn ervaring en registraties)

-> Wat als u niet tevreden bent?Voorbeelden

Man; 45 jaar
“Ik richtte me altijd op mijn schoonfamilie. Met mijn eigen familie had ik al jaren geen contact. Uiteindelijk heeft dat ons opgebroken, omdat ik ontdekte dat mijn eigen ouders niet te vervangen zijn door schoonouders. Ik bleek als vader veel overeenkomsten te hebben met mijn eigen vader. Dat was moeilijk. Na een tijd ontdekte ik dat mijn vader mij ook mooie dingen meegegeven heeft. Die waardeer ik nu.”

Vrouw; 21 jaar
“Mijn ouders zijn vorig jaar gescheiden. Ze bleven bij elkaar totdat wij als kinderen het huis uit waren. Ik heb er zo veel moeite mee! Ik zie ook dat het niet goed gaat met mijn zus en jongere broer. Ik wil er voor hen zijn, maar ik houd het niet vol.”

Vrouw; 38 jaar
“Jarenlang heb ik me uitgesloofd voor mijn baas. Op een gegeven moment kwam ik met een burn-out thuis te zitten. Ik heb hulp gezocht. Daar ontdekte ik dat ik als kind geleerd had om me aan te passen. Ik leerde tijdens de gesprekken ook te bepalen wat ik wil en om me niet alleen aan te passen aan anderen. Het kostte moeite. Maar ik werk nu veel prettiger dan vroeger.”

Jongen, 8 jaar.
“Mijn vader en moeder zijn vorige jaar gescheiden. Ik wist niet meer voor wie ik moest kiezen; of voor papa of voor mama. Door de groep voor kinderen van gescheiden ouders, leerde ik dat dat niet hoeft. Ze blijven altijd van mij houden, ook al zijn ze niet meer getrouwd.”

Vrouw, 22 jaar.
“Mijn moeder overleed toen ik 20 was. Ik miste haar tijdens belangrijke momenten in mijn leven. Toen ik ging trouwen werd het me allemaal teveel. Door gesprekken heb ik geleerd hoe ik mijn moeder een plek kon geven op mijn trouwdag.”