Praktische informatie
-> Hoe kunt u zich aanmelden?
-> Wat kost het?
-> Contactgegevens
-> Waar vindt u de praktijk?Werkwijze
-> Hoe ziet de hulpverlening er uit?
-> Wat is mijn aanbod?
-
> Mijn ouders zijn gescheiden.
    Wie helpt mij?

-> Mijn kind pubert! Wat nu?

Contextuele hulpverlening
-> Waar komt het vandaan?
-> Wat is het doel?
-> Voor welke vragen?
-> Voorbeelden


Home
-> Links
concept & layout @ A. Boven

Wie ben ik?
-> Even voorstellen
-> Mijn ervaring
    (Mijn ervaring en registraties)

-> Wat als u niet tevreden bent?Even voorstellen

Mijn naam is Annewieke van Eijsden (1976).  Ik werk vanuit een christelijke levensovertuiging. Voor God is iedereen waardevol. Dat is de basis voor mijn werk. Ik bied echter hulp aan iedereen, ongeacht levensovertuiging.

Mijn visie op hulpverlenen is dat ik als het ware een tijdje met u meeloop om samen met u te kijken hoe u uw leven weer invulling kunt geven op een manier die u prettig vindt. Mensen die voor u belangrijk zijn, betrekken we hierbij. De hulpverlening stopt na verloop van tijd, maar uw familie en vrienden blijven. Daarom is het belangrijk om hen bij de hulpverlening te betrekken. Dat wil niet zeggen dat ze bij de gesprekken aanwezig hoeven te zijn. Tijdens de hulpverlening zullen we samen bekijken hoe u van hun hulp gebruik kan maken. Op een manier die voor u en voor hen goed is.
De hulpverlening duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het algemeen maatschappelijk werk. Ik werkte met kinderen, jongeren , volwassenen en ouderen. Voordat ik als maatschappelijk werker begon, heb ik een aantal jaar als verpleegkundige in de psychiatrie gewerkt.

Ik heb mij gespecialiseerd in de contextuele hulpverlening. Dat is de basis voor mijn gesprekken. Ik maak echter ook gebruik van de andere methodieken die gangbaar zijn in het maatschappelijk werk.